KidsBrandStore öppnar butik i Nacka Forum

E-handlarens tredje fysisk butik slår upp dörrarna den 1 augusti.

Som vi tidigare har berättat planerar e-handlaren KidsBrandStore att storsatsa på fysiska butiker. Premiärbutiken öppnades i Täby norr om Stockholm i början av förra hösten och i våras hade turen kommit till Kungsmässan i Göteborg.

"Föll sig naturligt"

Den första augusti är det dags för butikspremiär nummer tre och den här gången är den valda platsen Nacka Forum, som med sitt geografiska läge bland annat ska se till att en större del av kunderna i Stockholmstrakten nu får närmare tillgång till en fysisk KidsBrandStore-butik.

Annons

- Stockholm är stort och vi är starka på nätet i detta område. Jag får dagligen höra av kunder att vi borde öppna en butik i södra delen av stan också! Därför föll det sig naturligt att slå sig ner i Nacka Forum. På så sätt får vi bra spridning på butikerna och kan erbjuda våra kunder bästa möjliga service, säger David Törn, butiksetableringsansvarig, i ett pressmeddelande.

KidsBrandStore har även aviserat en kommande butiksöppning i Malmö den 1 september, samt nämnt att Uppsala, Jönköping och Oslo är städer som kan stå på tur härnäst.

LÄS ÄVEN: KidsBrandStore ökar med 100 procent och når 65 miljoner

Annons