Search
Close this search box.
ANNONS

Nu har Amazon Fresh lanserats i Storbritannien

Nu har Amazon Fresh lanserats i Storbritannien
CC BY-SA 3.0/Visitor7
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

E-handelsjรคtten har rullat ut sina snabba fรคrskvaruleveranser i utvalda delar av London.

ANNONS

Det har lรคnge ryktats att Amazons leveranstjรคnst fรถr fรคrska dagligvaror, Amazon Fresh, ska vara pรฅ vรคg att lanseras i Storbritannien. I maj kom nya uppgifterย som spรคdde pรฅ ryktena och nu รคr det dags.

Enligt The Guardian har Amazon med start idag rullat ut sina leveranser av fรคrska livsmedel till 69 postnummer i London. Inledningsvis kommer e-handelsjรคtten att erbjuda mer รคn 130 000 livsmedel till boende i de norra och รถstra delarna av huvudstaden, och om de lรคgger sin order fรถre klockan 13:00 fรฅr de den levererad samma dag.

Endast fรถr Prime-medlemmar

Amazon har sรฅ smรฅtt testat att leverera ett urval av kylda och frysta matvaror via tjรคnsten Prime Now i Birmingham och Londonย och lanseringen av Amazon Fresh i Storbritannien รคr den fรถrsta expansionen utanfรถr USA fรถr leveranstjรคnsten.

Leveranserna kommer att ske frรฅn ett 50-tal smรฅ lokala butiker och lokala livsmedelsproducenter samt med hjรคlp av Morisson. En av Storbritanniens stรถrsta dagligvarukedjor som Amazon slรถt ett avtal med tidigare i รฅr.

Tjรคnsten kommer att vara tillgรคngliga fรถr Prime-medlemmar, som betalar 79 pund fรถr sitt medlemskap, och som รคr villiga att betala ytterligare cirka 7 pund per mรฅnad. Dรฅ fรฅr de obegrรคnsat med fria leveranser av livsmedel sรฅ lรคnge ordern รถverstiger 40 pund.

Dela artikeln: