Proffsmagasinet satsar på snabba leveranser till dörren

Jetpak fortsätter att locka kunder med sina expressleveranser.

Jetpak har sedan en tid tillbaka satsat allt mer på e-handeln, bland annat med nya tjänster anpassade för nätbutiker. I slutet av 2015 köpte man även upp transport- och logistikföretaget Götaland Logistik för att stärka sin närvaro i Skåne- och Öresundsregionen.

En satsning som verkar betala av sig. Nu har man lockat till sig ytterligare en kund i form av Proffsmagasinet som bland annat säljer verktyg och mätinstrument. Ett samarbete som innebär att nätbutikens kunder nu kan få hem sin beställning samma dag.

Annons

– Att addera expressleveranser i vårt erbjudande är en ytterligare pusselbit i vårt arbete att ha marknadens bästa service, säger Jonathan Körösi, CEO Assistent Proffsmagasinet.

3 500 utvalda postnummer

Kunder som lägger sin beställning före klockan 09.00 på vardagar kan nu välja att få hem sina grejer samma eftermiddag. Expressleveranserna är möjliga inom 3500 utvalda postnummer inom Stockholms, Göteborgs, Malmös samt Uppsalas Län och fler städer ska rullas ut under året.

Samarbetet påminner en del om det som Jetpak och Skincity inledde sommaren 2015, och som i oktober utökades till 21 orter.

– Proffsmagasinet har sedan starten utmanat den traditionella bygghandeln, därför känns det väldigt bra att kunna erbjuda verktyg och mätinstrument utan långa bilköer och timmar från arbetsplatsen, säger Jonathan Körösi.

Annons