Quickbutik lanserar sin tredje funktion på en vecka

Efter Swish-lösningen kom en koppling till Fyndiq och nu lanserar Quickbutik en ny funktion som ska skänka e-handlarna lite extra glädje.

I förra veckan kunde vi berätta att uppstickaren Quickbutik var den första e-handelslösningen att integrera Swish för e-handel i sin plattform. Kort därefter såg man till att lansera en Fyndiq-koppling, något även många andra plattformar har idag.

– Fyndiq är ännu en integration bland en rad kommande, som är en del av planen för att rusta upp Quickbutik till att ha en komplett plattform för att underlätta mindre e-handlare, säger Azddin Benberkan, grundare och VD på Quickbutik.

Annons

Som nykomling i e-handelsvärlden gäller det dock att inte slå sig till ro och idag rullar Quickbutik ut ännu en ny, och kanske lite mindre seriös, men ack så viktig funktion.

Vill se e-handlarna fira mer

Den nya funktion har fått namnet Quickbutik Celebrate och ska hjälp e-handlare att glädjas åt alla sina beställningar, som om den vore den första.

– Oftast ger din första beställning en fantastisk känsla av att man är på rätt väg och försäljningen nu officiellt är igång. Sedan är det lätt att man börjar se beställningar som kommer in som utmaningar, vilket ofta slutar med att man jobbar i samma vanliga rutin och glömmer glädjen vid att ha försäljning, säger Azddin Benberkan.

Det hela fungerar som så att det vid varje ny beställning finns möjligheten att spela upp valfritt YouTube-klipp som ska ge butiksägaren ett leende på läpparna över att de är just e-handlare.

– Med Quickbutik Celebrate hoppas vi att kunna påminna svenska e-handlare om att fira beställningar mer och öka glädjen vid tillfällen där man behöver det, säger Azddin Benberkan.

Annons