Regnvatten från dagen då Prince dog till salu på Ebay

Med ett startbud på 100 dollar försöker någon kränga ”Purple Rain” från dagen då artisten gick bort.

Det var i förra veckan som artisten Prince hittades död i sitt hem och studio i Paisley Park, Minnesota. Det är ännu oklart vad som ligger bakom stjärnans död men beskedet chockade miljontals fans.

Det fick även många att strömma till auktionssajter som Ebay i ett försök att tjäna en hacka genom att sälja artistens skivor och olika former av minnessaker. En säljare på Ebay kan dock ha tagit i lite i överkant.

Annons

En man, eller kvinna, med aliaset dancingdave04 har nämligen listat en burk med regnvatten från dagen då Prince dog. Eller som hen uttrycker det, "Rain from the day Prince left us, Purple Rain".

Accepterar inga returer

Startbudet ligger på 100 dollar, lite drygt 810 kronor, men med två dagar kvar av auktionen har ingen nappat. Enligt annonsen ska vattnet ha insamlats utanför Prince hus samma dag som han gick bort, något som kan bli svårt att säkerställa även om det ska ha regnat just den dagen enligt väderraporterna. Till råga på allt accepterar säljaren inga returer.

Att det går att få tag i det mesta på Ebay har vi sett tidigare. Som exmpel kan nämnas politiker, MMA-stjärnan Ronda Rouseys rullande hemburkar med hjärnor, men även ett nakenporträtt av Donald Trump. Den sistnämnda annonsen plockades dock bort men tavlan är nu till salu för 12 miljoner kronor i London.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!