”Stelt” med utlämningsställen – erbjuder leverans till bil

Skönhetsbutiken eleven blir nästa e-handlare att inleda samarbete med Volvos bakluckeleveranser.

Vi har i ett flertal artiklar berättat om Volvo In-Car Delivery, en tjänst som tillsammans med PostNord låter e-handelskunder ta emot sina beställda varor med en leverans till bilens baklucka. Tidigare har bland andra Mat.se och Lekmer anslutit sig till leveransmodellen, och nu ansluter sig skönhetsbutiken eleven till den skaran.

- Vi tycker att det är en spännande leveranstjänst, säger Michael Gegerfeldt, VD på eleven.se.

Annons

"Vill pusha utvecklingen"

Enligt Michael Gegerfeldt kan tjänsten till exempel vara användbar för personer som arbetar en bit från sin bostad, och kanske därför har svårt att hinna till ett utlämningsställe efter jobbet.

- Det som är viktigt är att vi vill hitta nya leveranssätt för det här med utlämningsställen är ganska stelt. Vi gillar det här flödet och vill gärna vara med och pusha utvecklingen inom leveransområdet.

För att använda sig av elevens bakluckeleveranser måste man äga en Volvo som bland annat ska vara från 2012 eller senare, samt ha tjänsten Volvo-on-call. Tjänsten är för närvarande endast tillgänglig i Stockholm, Göteborg och västra Skåne.

Vad kostar det för kunden att ta emot en bakluckeleverans från er?

- Det kostar 99 kronor, men vi jobbar på att tillsammans med PostNord hitta möjligheter för att sänka det priset och det kommer förmodligen att bli billigare på sikt. Men jag tror att det här alternativet kommer att bli ett bra komplement för många, säger Michael Gegerfeldt.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!