ANI Jewels VD om lanseringen: “Allt gick bättre än förväntat“

"Vi hade räknat noggrant innan lansering".

I går lanserades Bianca Ingrossos nya projekt ANI Jewels. Det har dock varit ganska tyst sedan sajten öppnades och vi har inte mötts av de sedvanliga krascherna, som ofta följer Bianca-relaterade lanseringar.

Nu lyfter vd:n bladet från munnen och berättar hur det gick.

Annons

Vi är väldigt tacksamma och nöjda med lanseringen. Allt gick bättre än förväntat och rätt produkter och volymer köptes in, säger Tomaj Sangchi, vd för ANI Jewels, till Ehandel.

Höll alla system sig uppe?

Absolut! Allt höll och det är vi glada för. Vi hade räknat noggrant innan lansering. Det visar sig att det inte är så svårt att beräkna sånt och kanske ta i lite för att sidan inte ska gå ner, säger Tomaj Sangchi.

Det verkar alltså inte vara en låg efterfrågan som ligger till grund för den problemfria starten, utan istället en god planering. Ehandel rapporterade också tidigare att många av systemen har valts ut från tiden med e-handeln CAIA, det är alltså beprövad teknik.

LÄS ÄVEN: Detta använde Bianca för att bygga sin nya e-handel ANI-Jewels.se

Tomaj Sangchi avslöjar även ytterligare en teknikleverantör som ligger bakom ANI-Jewels.se, och det är GleSYS. En hostingleverantör som även Ehandel använder.

Hur har försäljningen startat?

Väldigt bra, över våra förväntningar, konstaterar Tomaj Sangchi.

Annons

LÄS ÄVEN: Här är Bianca Ingrossos nya stora projekt: ”Kan inte fatta att dagen är här”

Annons