Här är Bianca Ingrossos nya stora projekt: ”Kan inte fatta att dagen är här”

”Jobbat dag och natt”.

Bianca Ingrosso har många strängar på sin lyra. Som Sveriges förmodligen mest omskriva influencer så har många affärsmöjligheter öppnats upp för Bianca. Hon har haft nära samarbeten med e-handlare, som Nelly.com, NordicFeel, Aim'n, NA-KD med flera, men är även själv med och driver e-handelsföretaget Caia Cosmetics.

LÄS ÄVEN: Bianca Ingrosso avslöjar: ”Jag ångrar att vi sålde för tidigt”

Annons

I Caia har hon dock sålt en stor andel av företaget till Verdane och Nelly-samarbetet avslutas nu med en sista kollektion.

LÄS ÄVEN: Bianca gör en sista kollektion med e-handlaren: ”Väldigt roligt”

Den känns minst sagt som att Bianca Ingrosso har frigjort en del tid och energi för det nya projektet. Och i fallet Nelly.com en samarbetspartner där det eventuellt kan bli en intressekonflikt med nya projekt?

Nu står det i alla fall klart vad Bianca Ingrossos nästa stora satsning blir. Tillsammans med tidigare Caia-medgrundarna Mikael Snabb och Jesper Match, samt kollegan Lovisa Worge har man startat upp företaget Ani Who AB. Med på tåget finns även Tomaj Sangchi, medgrundare av smyckesföretaget Tom Hope, som tagit vd-posten.

Bolaget har registrerats som ett e-handelsbolag som ska sälja “mode och accessoarer”. Exakt produktinriktning har dock inte varit känt förrän lanseringen ikväll.

Influens.se var snabba att fånga upp lanseringen som skiner ljus över exakt vad det är Bianca Ingrosso kommer att sälja via det nya märket ANI Jewels.

En dröm som kommer till liv tillsammans med min bästa vän. En dröm fylld av så mycket kärlek, engagemang, hårt arbete och mängder av timmar som gått till varenda liten detalj för att skapa de bästa smyckena. Jag kan inte fatta att den här dagen äntligen är här och jag är så stolt över att kunna göra detta tillsammans med Lovisa Worge, skriver Bianca Ingrosso.

Och Lovisa Worge är minst sagt lika glad över att äntligen kunna avslöja hemligheten:

Annons

Låt mig presentera ANI Jewels. Min största dröm går nu i uppfyllelse. Att skapa mitt eget varumärke tillsammans med min bästa vän, har varit något som jag aldrig någonsin skulle kunna föreställa mig. Vi har jobbat med detta dag och natt under väldigt lång tid, fokuserat på varenda liten detalj för att skapa de vackraste och mest perfekta smyckena. Och nu, när jag har det slutliga resultatet i min hand, kunde jag inte vara mer glad och stolt. Jag är mållös och exalterad över att kunna dela detta med er. ANI är min lilla bebis som nu vaknar till liv. Jag är supernervös och samtidigt glad över att dela detta ögonblick med er, jag hoppas att ni kommer att älska kollektionen lika mycket som vi gör, skriver hon på Instagram.

Det blev alltså ett smyckesvarumärke, och på torsdag kommer den nya e-handeln att lanseras på riktigt. Då får vi se om sajten håller sig uppe, något som brukar vara ett problemområde när Bianca släpper nytt.

LÄS ÄVEN: Detta använde Bianca för att bygga sin nya e-handel ANI-Jewels.se

LÄS ÄVEN: ANI Jewels VD om lanseringen: “Allt gick bättre än förväntat“

Annons