Best Transport fortsätter skala upp – dubblar ytan i Göteborg

Ger volymfördelar i Västsverige.

Det är bra tider för Best Transport. Nu är det dags att vidga verksamheten igen. I mitten av juni flyttade de in i en nybyggd terminal i Jönköping. Nu ska ytan dessutom fyrdubblas.

Och nu är det dags igen: Best Transport dubblerar sin terminalyta i Göteborg. Det blir en 4 000 kvadratmeter stor terminal, vilket optimerar pakethanteringen och andra flöden.

Annons

Att vi nu dubblerar terminalytan i Göteborg är helt i linje med Best Transports tillväxtstrategi. Det här skapar än bättre förutsättningar, kommenterar Niklas Falk, affärsområdeschef på Best Transport Göteborg, i ett pressmeddelande.

Under hösten ska terminalen, som drivs på förnybar el, att utrustas med HVO100-tank och laddinfrastruktur för bolagets eldrivna lastbilsflotta. Ett 20-tal kommer att jobba på terminalen.

Vi kommer att förse företag och två miljoner konsumenter i Västra Götaland och Halland, med snabba och hållbara leveranser. Det är också spännande att vi genom vår temperaturövervakade terminalyta utökar möjligheterna att hjälpa våra kunder inom läkemedelsbranschen, kommenterar Niklas Falk.

LÄS ÄVEN: Best Transport skalar upp med ny terminal – fyrdubblar ytan

Annons