Search
Search
Close this search box.
ANNONS

Betongjätten öppnar e-handel - minimiorder på 3 ton

Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

"Direkt från tillverkaren utan mellanhänder".

ANNONS

Finja-koncernen siktar på två miljarder i omsättning och 2018 omsatte man nära 1,9 miljarder kronor. Det svenska familjeföretaget grundades 1957 och har idag runt 800 anställda. Företaget erbjuder en hel del olika produkter till byggbranschen men är mest kända för sin betong.

Finja är inte helt främmande inför e-handel. Vi har faktiskt tidigare skrivit om att varumärket Bemix, som är en del av Finja, lanserat en e-handel i slutet av 2018.

LÄS ÄVEN: Företaget som lanserar näthandel med snigeldynamit

Finja.se står dock utan en e-handel mot slutkund vad vi kan se, återförsäljare verkar dock kunna handla i inloggat läge. Sajten i sig erbjuder främst en inköpslista, en funktion som lätt kan byta skepnad till en varukorg.

Klicka hem betong med Klarna

Nu meddelar betongkoncernen att man lanserat e-handel i grannlandet. Finja.no låter nu norrmännen e-handla direkt på sajten. Man kan klicka hem ett betongblock om man så önskar och ta med det till kassan. Vilket dock är en sanning med modifikation då minsta beställning måste vara på 3000 kilo.

På finja.no kan du nu köpa Finjas produkter med ett klick. Både privatpersoner och företag kan köpa direkt från tillverkaren utan mellanhänder. Betalningen är enkel med Klarna Checkout, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Beställningar kan göras direkt till byggarbetsplatsen, där Finjas produkter förstås hör hemma.

Med ett noggrant utvalt sortiment för den norska marknaden lanserar vi vår nya e-handel. Här kan du handla dygnet runt, och vi erbjuder även entreprenören att beställa leverans direkt till byggplatsen. På detta sätt minimeras både transport och hantering, säger Veronica Jensen, pressansvarig på Finja.

Ehandel har sökt Finja för mer information om e-handelsplanerna.

Dela artikeln:

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!