Bianca erkänner tabben: ”Jag fick äga att jag var korkad”

"Nyheten skulle inte komma ut".

Den 12 november gick e-handelsraketen Caia Cosmetics ut med att bolaget har tillsatt en ny vd. Något som branschen spekulerade i några veckor tidigare. Detta eftersom företagets medgrundare Bianca Ingrosso nämnde att bolaget intervjuade olika kandidater för jobbet i en video på Youtube. Men Caia Cosmetics vd Mikael Snabb dementerade ryktena direkt och meddelade att en ny vd absolut inte var på gång.

LÄS ÄVEN: Mikael Snabb om VD-skiftet på Caia: ”Behövs ett annat ledarskap”

Annons

Nej, jag ska inte byta jobb. Men vi träffar hela tiden spännande människor som skulle kunna vara aktuella i olika roller på Caia, sa Mikael Snabb till Ehandel när ryktet cirkulerade i branschen.

Och i andra medier beskrev Mikael Snabb Bianca som en "en lose cannon" och att hon "blandar ihop" olika saker, när han svarade på frågan om en ny vd. Mikael Snabb tog med andra ord på sig att kommentera Biancas uttalande, samtidigt som hon inte kommenterade händelsen alls.

Några veckor senare kom dock nyheten ut, att skönhetsföretaget har utsett en ny vd. Men nu går Bianca ut och förklarar vad som egentligen hände:

Det var lite kul när det stod i pressen "Bianca vet inte vad hon pratar om", säger hon i en video på Youtube.

Jag råkade gå ut med att Caia har en ny vd på gång, innan vi fick gå ut med det. Men då fick jag äga att "jag var korkad" och att jag inte visste något om mitt företag. Jag kunde ju inte erkänna att jag råkade säga det för tidigt, för nyheten skulle inte komma ut.

Annons