Circle K tar steget fullt ut – lanserar egen Click & Collect

"Enklare än någonsin".

Hungriga bilister behöver inte längre stå i kö när de väl har anlänt till bensinstationen. Nu lanserar nämligen Circle K en ny Click & Collect-tjänst, som gör det möjligt för kunderna att beställa mat i förväg för att sedan hämta upp sin beställning när de är framme vid macken. Den som lägger en beställning kan själv välja vilken tid de vill att ordern ska vara redo för upphämtning. Tjänsten gäller både mat och andra varor, enligt ett pressmeddelande från kedjan.

Beskedet kommer kort efter att Circle K gjort flera insatser för att utöka sin e-handelsnärvaro, bland annat genom att agera ombud till exempelvis Kjell & Company.

Annons

LÄS ÄVEN: Kjell & Company flyttar in på bensinmackar: "Ännu ett koncept"

Våra kunder har visat stort intresse av att enkelt kunna förbeställa och hämta upp mat och andra varor hos oss. Därför känns det extra bra att vi nu erbjuder tjänsten. Tack vare Click & Collect blir det enklare än någonsin att spara värdefull tid. Vi tar löpande nya steg för att underlätta vardagen för våra kunder och vi ser fram emot att snart kunna erbjuda den här möjligheten i hela landet, säger Amanda Mompalao de Piro, marknads- och kommunikationschef på Circle K Sverige, i en kommentar.

Circle K.s nya tjänst lanseras till en början på 30 bensinstationer runt om i landet, men tanken är att bredda med fler platser inom kort.

LÄS ÄVEN: Circle K om satsningen med e-handlarna: "I framkant"

Annons