Det snabbväxande svenska succéföretaget storsatsar på 3PL

“Vi har stort förtroende för den lösning som just nu håller på att implementeras“.

Förra året meddelade e-handlaren Desenio att de nått 425 miljoner i omsättning. Företaget, som säljer posters, växer historiskt sett mycket snabbt och nu kommer nästa nyhet från succéföretaget. Desenio satsar på tredjepartslogistik.

LÄS ÄVEN: E-handelsraketen Desenio slår 425 miljoner

Annons

"Ett väldigt imponerande bolag"

Aditro Logistics meddelar att Desenio blir en av de första kunderna att flytta in i företagets e-handelsfokuserade logistikcenter i Arlandastad.

Det är med stolthet vi äntligen kan få meddela att Desenio väljer att flytta in till oss i Arlanda. Desenio är ett väldigt imponerande bolag och vi ser fram emot att bli en partner i deras fortsatta utveckling, säger Aditros vd Johannes Gussander i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Snabba leveranser gör att logistikbolaget öppnar nytt

"Efter omfattande utvärdering"

Fredrik Palm, vd på Desenio, berättar samtidigt att en väloljad logistik är livsviktigt för deras e-handel som växer så pass snabbt.

För ett internationellt e-handelsbolag i stark tillväxt som Desenio, är en väl fungerande logistik helt avgörande för verksamheten. Efter omfattande utvärdering valde vi Aditro Logistics som långsiktig 3PL-partner då vi har stort förtroende för den lösning som just nu håller på att implementeras och för teamet som utför arbetet, säger Fredrik Palm.

Desenios nya lager kommer bland annat att vara automatiserat med lagerhissar från Weland Solutions.

LÄS ÄVEN: Robotlager från Gislaved infiltrerar e-handeln

Vi har genom en gedigen analys kring flöde, volymfluktuationer, sortiment samt kvalitetskrav hittat en logistiklösning som i våra ögon blir optimal, säger Mikael Törnqvist, Director Corporate Development på Aditro Logistics.

Annons

Annons