Dogge Doggelito startar e-handel: ”Fett enkelt”

"E-handeln är här för att stanna".

Hiphop-legenden Dogge Doggelito, som egentligen heter Douglas León, ska satsa på e-handel – och starta upp en egen webbutik inom musik. Det handlar bland annat om att han ska sälja sina föreläsningskurser online.

Jag ser hur den svenska e-handeln ökar och gång på gång får jag förfrågningar kring hur man kan boka mina kurser. Det känns lite gammaldags att behöva mejla min manager, säger Douglas León i ett pressmeddelande.

Annons

Utöver att erbjuda sina egna kurser – vill han även sälja musikprodukter såsom mikrofoner och poddutrustning.

Starweb har gjort allt fett enkelt så nu är det bara att köra, alla blir digitaliserade och det gäller även oss musiker. E-handeln är här för att stanna kommenterar Douglas León.

Väljer Starweb

Det framgår också att han valt plattforms-leverantören Starwebs Saas-plattform. Vice vd:n Johannes Dahlskog kommenterar:

Alla vet vem Dogge är så det är såklart extra kul när en sån kund kommer in. Nu får vi se till att få i gång honom då han har många bollar i luften. Tanken är att han ska lansera sin e-handel innan 2022, säger han.

LÄS ÄVEN: Starweb i storsatsning på DIBS nya e-handelskassa

Douglas León har tidigare jobbat med e-handlaren och teknikkedjan Elgiganten. I slutet av 00-talet så gjorde han stor succé i sin huvudroll i en Elgiganten-reklam med budskapet "cykeln på köpet", som många fortfarande minns.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!