E-handlaren ställde om – nådde drömmålet: ”Växte med 70 procent”

"Trodde inte det var möjligt".

Ställa mat på bordet är inget bekymmer för Ställningsprodukter.se, med bas i Göteborg. Ett företag som helt enkelt säljer byggnadsställningar och tillhörande produkter på nätet.

De satte ett väldigt högt mål för 2022. Något Ehandel rapporterade om i fjol. En omsättning på 40 miljoner skulle uppnås.

Annons

Bolaget passade även på att ställa om. Sedan i våras helägs och drivs e-handeln av familjen Krantz. Det är vd:n Ulf Krantz som driver företaget tillsammans med sönerna Joakim och Emil.

LÄS ÄVEN: Han håller ställningarna – ska omsätta 40 miljoner i år

Så hur gick det då? Jo, nu har vi svaret. Årsredovisningen är klar. Och mycket riktigt uppnådde Ställningsprodukter sin ambitiösa målsättning.

Vi nådde 40 miljoner i omsättning 2022, trots att vi först tänkte att det kanske var lite väl optimistiskt. Vi trodde inte riktigt att det var möjligt. Men det var det och vi växte med över 70 procent i fjol, jämfört med året innan, säger marknadsförings- och e-handelschefen Emil Krantz till Ehandel.

Jobbar hårt med kundupplevelsen

Även under 2023 har intäkterna fortsatt att rulla in. Mellan januari och juli ökade försäljningen med över 30 procent – samtidigt som antalet order växte med 50 procent, jämfört med motsvarande period året innan.

Trots att byggbranschen går kraftigt nedåt fortsätter vi växa och ta marknadsandelar, och vi har inte märkt av någon dipp alls ännu, vilket är lite lustigt med tanke på allt man läser om det dystra ekonomiska läget, säger Emil Krantz.

Han är också stolt över bolagets Reco-betyg på 4,7 av 5, baserat på 67 omdömen på sajten, där privatpersoner får betygsätta bolag.

Vi satsar stenhårt på kundupplevelse och e-handeln. Vi jobbar alltid stenhårt med vårt kundbemötande och satsar mycket på att ta fram artiklar, guider och videos som ska underlätta för våra kunder. Vi har även ett showroom i Göteborg.

Annons

Annons