I dag: Gjorde succé i Sverige och Norge – nu intar de nästa land

Målet: Ena nordisk e-handel.

Efter att på fem år ha nått ut till hundratals e-handlare på den svenska marknaden valde plattformen Quickbutik i slutet av förra året att ta klivet utanför landets gränser. Den gången handlade det om en expansion till Norge. Nu har det blivit dags att expandera igen. I dag slår Quickbutik upp porten även för de danska e-handlarna.

LÄS ÄVEN: De går över gränsen: "Kunderna översatte allt på egen hand"

Annons

När e-handelsleverantören nu finns tillgänglig på tre marknader är målet tydligt: Att ena nordisk e-handel och erbjuda en enkel väg in på nordiska marknaden. I dag har Quickbutik cirka 3000 aktiva e-handlare anslutna i Sverige och Norge.

Ett stort fokus för Quickbutik ligger i enkelheten. Inför lanseringen i Danmark har vi sett till att plattformen är optimerad för den danska marknaden. Vi har dialog och samarbeten med de största betalleverantörerna och de största fraktbolagen i Danmark. Det innebär till exempel även att det ska vara enkelt att redovisa försäljning i lokal valuta. Allting ska helt enkelt vara startklart för den som driver bolag i Danmark, säger Azddin Benberkan, VD och grundare av Quickbutik, i en kommentar.

Tanken är att expansionen ska underlätta för nordiska företag som vill sälja även i företagens grannländer.

Vårt mål är att kunna erbjuda de danska e-handlarna samma unika fördelar som vi erbjuder de svenska och de norska: en enkel och komplett e-handelslösning med danskt gränssnitt, danska betallösningar, kompatibel med dansk bokföring.

LÄS ÄVEN: E-handlarna talar ut: Så valde vi plattform

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!