Lämnar Odd Molly för Happy Socks – ”kommer bli svårt”

"Vi har ställt om".

Efter fem år väljer Johanna Palm, vice vd och CFO på Odd Molly, att lämna sitt uppdrag och företaget. Hon meddelade nyligen bolagets styrelse och vd och har nu en uppsägningstid på sex månader. Därefter väntar nya äventyr för henne, på det färgglada e-handelsföretaget Happy Socks.

LÄS ÄVEN: Därför köper Odd Molly fastigheter: ”Inga avsikter att lämna”

Annons

Mina år på Odd Molly har varit väldigt roliga och händelserika. Vi har ställt om vår modeverksamhet utifrån kraftigt förändrade förutsättningar till en affärsmodell med mycket hög grad av digitalisering och ökad effektivitet. Vi har även startat ett helt nytt verksamhetsområde genom att förvärva en rad lager- och logistikfastigheter, säger Johanna Palm i ett pressmeddelande.

Det kommer bli svårt att lämna alla fantastiska kollegor, och jag kommer fortsätta följa utvecklingen av både mode- och fastighetsverksamheten med spänning även efter att jag lämnat mitt uppdrag för rollen som ny CFO på Happy Socks.

Johanna kommer att lämna Odd Molly senast under juli 2021. Bolaget har redan inlett processen för att hitta Johannas efterträdare.

LÄS ÄVEN: Odd Molly släpper ny sajt: ”Extremt snabb”

Annons