Nytt samarbete: Nu flyttar Ehandelstrender in hos Ehandel

Urban Lindstedt tar plats i teamet.

Den som är flitig besökare hos oss på Ehandel har förmodligen märkt av en del nya inslag på senare tid. Utöver att ha gjort om vår grafiska profil och lanserat en ny sajt, har vi bland annat startat kursverksamheten Ehandel Academy.

Och det är egentligen bara början. Nu kan vi nämligen också gå ut och presentera ett rykande färskt samarbete med Urban Lindstedt och hans podd Ehandelstrender. Sedan ett par dagar tillbaka finns alla tidigare avsnitt av Ehandelstrender, som nu gott och väl har passerat hundra till antalet, tillgängliga på Ehandel.se.

Annons

Urban har skapat en unik dialog med Ehandelstrender som känns både initierad och konstruktiv. Att vi nu kan erbjuda våra medlemmar och besökare den ledande branschpodden känns väldigt roligt. Med Urban med oss får vi också värdefull erfarenhet som gör det möjligt att utveckla ljudformatet för fler marknader, säger Johan Svensson, vd på Ehandel.

"Inspirerande att kunna bolla idéer med journalister"

I dag släpptes vad som får ses som samarbetets premiäravsnitt i vilket Urban intervjuar Teknikproffsets e-handelschef Peter Olsson samt undertecknad - som för övrigt nu blir Urbans återkommande sidekick i podden - om hur man bäst prioriterar i den hektiska e-handelstid som väntar. Det blir dessutom en djupdykning i e-handeln från utlandet och en hel del annat. Klicka här för att lyssna på det nya avsnittet.

Urban Lindstedt ser samarbetet med Ehandel som ett bra sätt att lyfta och vidareutveckla sin podd.

Nu kommer podden att pushas på Ehandel som har väldigt många besökare varje vecka. Sen tycker jag också att det känns inspirerande att kunna bolla idéer med journalister, det är alltid bra att kunna få input från andra. Nu känner jag att jag kommer in i ett sammanhang där jag faktiskt kan diskutera idéer och möjligheter, säger han.

Som e-handelsprofil, journalist och erfaren poddare har Urban Lindstedt djupa insikter i vad som händer i e-handelns värld, och i videointervjun nedan delar han med sig av sina senaste trendspaningar. Dessutom berättar han hur det egentligen kom sig att han drog igång sin podd. Missa inte det, och varmt välkommen att hänga med oss och Ehandelstrender framöver!

Annons