Partytajm omsatte 16 miljoner: “Ansträngningarna har burit frukt”

“Tydligt bevis på att vi är på rätt väg“.

I april så kunde vi berätta att det var tuffa tider för Partytajms e-handel. Bolaget, som både har ett ben i e-handeln och i leverantöresledet via förvärvade W&IT Solutions, berättade då att e-handeln inte gick speciellt strålande.

LÄS ÄVEN: Tuffa tider för Partytajms e-handel: “En stor osäkerhet”

Annons

Nu har siffrorna trillat in för det första kvartalet 2023 och företagets vd Alexander Winqvist talar om en positiv utveckling.

Vi är stolta över att även det första kvartalet visar god utveckling, vilket bekräftar vårt åtagande att hålla våra löften och fortsätta att utveckla vår koncern på bästa möjliga sätt, säger han i en kommentar till delårsrapporten.

Omsättningen landade under perioden på 16,3 miljoner kronor. Och gällande försäljningen så är det inte e-handelsdelen som drar in kosing.

Den större delen är hänförlig till koncernens senaste förvärv W&IT Solutions AB, konstaterar Alexander Winqvist.

Rörelseresultatet (EBITDA) förbättrades även från fjolårets -1,2 miljoner kronor till -0,6 miljoner.

Detta resultat är ett tydligt bevis på att vi är på rätt väg och att vårt hårda arbete ger resultat. Samtidigt är vi medvetna om att marknaden fortsätter att presentera både utmaningar och möjligheter. Därför fortsätter vi att aktivt arbeta med vår övergripande strategi, inklusive en noggrann översyn av våra dotterbolag och koncernens kapitalstruktur, för att säkerställa att vi är optimalt positionerade för framtiden.

Några specifika siffror för e-handeln Partytajm.se delges ej.

Annons
Annons