Just nu: Sålde slut på knappt en minut – ”jag tappar det totalt”

"Ni fick mig att fulgråta".

Influencern Alice Stenlöf, känd från den senaste säsongen av Lets Dance samt somBianca Ingrossos före detta poddkollega, gråter av glädje.

Klockan åtta idag släppte hon en påfyllning av två produkter i sin e-handelsbutik A-Dsgn. Klockan 08.01, på knappt en minut, var allt slutsålt.

Annons

Vi såle slut allt på en minut? En minut? Jag tappar det totalt, skriver Alice Stenlöf i en liveuppdatering Instagram.

Påfyllningen bestod av ett par byxor och en långärmad tröja, som kostade 799 kronor respektive 499 kronor. Båda produkterna fanns i storlekarna XXS till XXXL, så det färska varulagret måste ha bestått av ett bra antal artiklar.

De aktuella produkterna lanserades första gången i oktober, då de också såldes slut nästan direkt. Men den här gången var Alice kunder snabbare på att klicka hem det som de var intresserade av och slog därmed ett nytt rekord.

Ni fick mig att fulgråta klockan 8 på morgonen. Är så tacksam för ert stöd. Jag tar det inte för givet en enda sekund och jag är lika nervös inför varje lansering. Att ni överträffar allt jag någonsin vågat hoppas på är helt sjukt, det går typ inte att ta in, fortsätter Alice på Instagram.

Tack. Känner mig som den tacksammaste lilla tjejen som går på denna jord. Ni gjorde det här.

A-Dsgn, som står för A Design eller Alice Design, startades den 29 september 2020. Bakom modevarumärket står "influencer-fabriken" Hubso, som bland annat också har skapat Rebecca Stella Beauty, klädmärket Sanne Alexandra Stockholm och LXA the label som är en av Sveriges största Youtube-profiler, Linn Ahlborgs modevarumärke.

LÄS ÄVEN: De är bolaget bakom svenska influencers e-handelssatsningar

Ehandel har sökt A-Dsgn för en kommentar.

Annons

Annons