Klart: Succéeventet expanderar – två NXT Nordic nästa år

Intar Stockholm i september.

I juni i år strömmade nära tusen personer in till arenan Spektrum i Oslo för att ta del av den nordiska handelskonferensen NXT Nordic. Under en heldag fick de chansen att möta både handelsföretag och leverantörer, samt lyssna på en rad intressanta talare och knyta nya kontakter.

LÄS ÄVEN: NXT tog Nordens e-handel in i framtiden

Annons

Missade du årets succé i Oslo? Misströsta inte. Nu kan vi nämligen avslöja att det blir två NXT under 2020. Den 4 juni återvänder vi till Oslo för att arrangera NXT i Oslo Spektrum och den 17 september är det dags för Stockholm att få välkomna konferensen på Quality Hotel Friends.

Responsen på NXT i Oslo blev oerhört stark och därför satsar vi på två event nästa år. Vi är säkra på att det finns utrymme för två retailevent i den här storleksordningen och hoppas att NXT tas väl emot även i Sverige. Vi ser verkligen fram emot både den 4 juni och den 17 september nästa år, säger Sahra Thurdin, eventchef på Ehandel.

"Early bird"-biljetter till den som är tidigt ute

Vilka som blir nästa års talare kommer vi förstås att avslöja löpande, men redan nu kan vi berätta att 2020 års tema kommer att fokusera på framtidens kunder. Den som besöker något av eventen kommer också att kunna ta del av en rad spännande sessioner. I Norge kommer vi dessutom att avslöja vem som får redaktionens hederspris NXT Nordic Profile of the Year, som Ole Sauar på Jollyroom rodde hem det här året.

LÄS ÄVEN: Ole Sauar tog hem NXT Nordic Profile of the Year

Temat för det här årets NXT var “The Future of Retail” och nu väljer vi att utveckla det med fokus mot konsumenten, som vi ser som den viktigaste spelaren i framtidens handel. Mer detaljer kommer att avslöjas löpande, så se till att hålla utkik, säger Sahra Thurdin.

Biljettsläppet till NXT Oslo kommer att äga rum den 18 november, och släppet till Stockholm sker några veckor senare. Det är ett begränsat antal platser som gäller till både eventen och de efterföljande middagarna, så se till att säkra dina biljetter i god tid. Dessutom kan vi redan nu avslöja att det finns möjlighet till "early bird"-priser, så vänta inte i onödan.

För biljetter och mer information - besök www.nxtnordic.com. Vill du ha en påminnelse när biljetterna släpps? Signa upp dig här redan i dag. Vi ses!

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!