Tatuerade sig för nya fälgar – brudklänningen täcker inte loggan

Över 820 ansökningar.

Vill man ha nya fälgar men slippa betala för dem kan man tatuera in företagets logga på kroppen och hoppas på att få dem gratis. Fälgexperten och e-handlaren ABS Wheels arrangerar årligen en tävling där vinnaren får tatuera in företagets logotyp mot ett par fälgar.

LÄS ÄVEN: Deras ovanliga tatuerings-kampanj gav finalplats

Annons

Det är ett annorlunda sätt att marknadsföra sig på men tävligen saknar knappast deltagare. Tävligen har alltid hundratals deltagare, och företaget brukar välja ut minst fem personer som får tatuera sig och välja fyra fälgar var.

I år var över 820 personer villiga att tatuera in ABS Wheels logga på kroppen, men e-handlaren bestämde sig för att endast låta en person vinna.

Det här är en typ av marknadsföring som inte kostar mycket men som samtidigt når en väldigt stor publik, tävlingen har nått nästan 50 000 svenskar. Vi fick in över 600 ansökningar via Facebook och ytterligare 224 sökningar via mail, vilket är otroligt kul, säger Andie Lahdo, vd på ABS Wheels, i ett pressmeddelande.

Men i år bestämde vi oss för att endast låta en person få gå hela vägen.

LÄS ÄVEN: Tatuerade in e-handlares logga – fick gratis fälgar

Sofia från Älgered i Hälsingland blev den lyckliga vinnaren. Det som ABS Wheels tycker är extra kul är faktum att Sofia snart kommer att gifta sig och att hennes brudklänning inte kommer att täcka loggan.

Det känns overkligt och fantastiskt, helt nya fälgar har jag länge drömt om. Jag äger redan min drömbil, men fälgar är något som har saknats länge. Jag ska gifta mig den 29 augusti, så detta blev en bröllopsgåva eftersom Covid-19 har satt djupa spår, säger Sofia.

Annons
Annons