Avensia förstärker med ytterligare en utvecklingschef

Mia Moström blir ansvarig för både e-handelsprojekt och personal på e-handelsleverantörens huvudkontor i Lund.

Avensia, som bland annat tagit fram omnikanalslösningar åt Intersport, Byggmax, Kjell & Company, Designonline och Lykos nya turbosnabba e-handel, har rekryterat friskt under sommaren.

Först utökade e-handelsleverantören sitt säljteam med Patrik Sundqquist och kort efter tog Henrik Sellberg plats på huvudkontoret i Lund som ny utvecklingschef. Nu får de båda sällskap av Mia Moström som även hon får titeln utvecklingschef.

Annons

"Kan se vad som fungerar mindre bra"

Mia kommer senast från Sony och började sin karriär som mjukvaruutvecklare och teknisk projektledare för att vidare axla en roll som utvecklingschef. På Avensia kommer hennes huvudfokus att innefatta personalfrågor, arbetsprocesser och leverans.

I sin nya roll kommer hon även att arbeta med cross-funktionella team och ha ett övergripande leveransansvar mot Avensias kunder, samt ansvara för företagets e-handelsprojekt.

– Eftersom jag kommer från ett stort bolag har jag möjlighet att använda mina erfarenheter därifrån i hur vi arbetar med processer. Det handlar initialt om att se vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra, säger Mia Moström.

Annons