Bianca om affären med Verdane: ”Gjorde det inte för pengarna”

"Det var mer, faktiskt ganska mycket mer".

I slutet av juni månad kom nyheten att riskkapitalbolaget Verdane har har gått in i Caia Cosmetics, e-handelsföretaget grundat av bland andra influencern Bianca Ingrosso. Köpeskillingen sades ligga på runt 200 miljoner kronor för strax över 50 procent.

LÄS ÄVEN: Verdane investerar i Biancas CAIA Cosmetics: “Detta är bara början”

Annons

Kort därefter var de många medier som rapporterade att Bianca Ingrosso plockade ut 60 miljoner kronor ur de 200 miljoner som affären med Verdane var värd. Något som Bianca själv aldrig kommenterat, förrän nu.

I sin senaste Youtube-video svarar hon på frågor som hennes följare har ställt. I en av frågorna kommenterar hon siffran som läckte ut till media, gällande hur mycket hon vann på affären.

LÄS ÄVEN: Bianca plockar ut 60 miljoner i Caia-affär – blir ekonomiskt oberoende

Nej, siffran stämmer inte. Det var mer. Faktiskt ganska mycket mer. Jag är så sjukt tacksam och glad, jag trodde inte att jag skulle vara här, i mitt liv. Jag tar inte en dag för givet, säger Bianca och fortsätter:

Jag har alltid sagt att jag inte kommer att sälja mina procent i bolaget om det inte är till rätt människor. Det här gjorde jag inte för att tjäna pengar, utan det här gjorde jag för Caia, för att bolaget ska kunna bli ännu bättre och ännu större. Och wow vad mycket som har hänt sedan det här partnerskapet började på riktigt. Men ja. Jag är ekonomiskt oberoende, vad det nu egentligen betyder.

Bianca fortsätter att berätta att man nu jobbar med 250 olika produkter samtidigt. Företaget lägger in en extra växel och håller på att rekrytera ett gäng nya personer och redan nästa år siktar man på att flytta till nya större lokaler.

LÄS ÄVEN: CAIA:s vd om planerna efter storaffären med Verdane

När andra människor tror på ens bolag så är det som att man ser det med nya ögon. Vi jobbar stenhårt just nu med omkring 250 produkter samtidigt, och bara i nästa år ska vi släppa över 170 produkter. Vi har så mycket saker på gång utomlands, och med andra människor. Jag vill lägga i hundratusen nya växlar för att jag tycker att det är så kul. Självklart ger pengarna en trygghet, men det är verkligen inte pengarna som gör mig så lycklig, säger Bianca och tillägger:

Annons

Så som det är nu så är vi fyra grundare och delägare, varav en är passiv delägare, och sen har vi fyra anställda. Men i år ska det anställas en hel drös med människor, så det är intervjuer varje dag på vårt kontor. Mer än ett tiotal ska in på Caia. Nästa år måste vi också byta kontor för att vi kommer vara så pass många att vi inte längre kommer att få plats.

Annons