Hämta online-paket på macken: ”Ser stor potential”

"Stort butiksnätverk i hela landet".

Nu är kedjan Circle K på tapeten igen. Så sent som i mitten av maj meddelade företaget att man har inlett ett samarbete med teknikkedjan Kjell & Company som innebär att man kan hitta en del av Kjell & Companys sortiment på flera bensinstationer. Kort efter nyheten meddelande Circle K att Willys lanserar sina Hämta-stationer på ett flertal Circle K-mackar, och så sent som i slutet av förra veckan lanserade Circle K en egen Click & Collect-tjänst.

LÄS ÄVEN: Circle K om satsningen med e-handlarna: ”I framkant”

Annons

Bensinstationskedjan låter alltså sina kunder klicka hem det man vill ha på väg till macken och sedan bara plocka upp beställningen. Och nu har även Instabox paketskåp flyttat in på åtta Circle K-stationer. E-handelskunder kan hämta sina onlinebeställningar på mackarna i Stockholm, Uppsala, Linköping och Norrköping.

Vår ambition är att vara det naturliga stoppet längs vägen. Med vårt nya samarbete med Instabox ger vi våra kunder möjligheten att hämta sina paket lika snabbt och enkelt som man fyller upp tanken, säger Veronica Ersson, Konceptchef på Circle K Sverige, i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan Circle K och Instabox kommer att rullas ut på ännu fler stationer i Sverige inom kort.

Vi ser stor potential i det här samarbetet med Circle K. Instabox vill erbjuda valmöjlighet både i leveranstid och plats och Circle K har ett stort butiksnätverk i hela landet, säger Christian Karlander, Sverigechef på Instabox.

Annons