NA-KD tappar ännu en toppchef – delägaren lämnar

"Vi är supernöjda".

Förra veckan stod det klart att NA-KD:s nytillträdda vd Anders Kristianson lämnar modebolaget. Han tillträdde rollen så sent som den 1 mars i år – och efterträdde då grundaren Jarno Vanhatapio som rattat bolaget sedan starten.

LÄS ÄVEN: NA-KD:s storägare om vägen framåt efter chockbeskedet: ”Högre marginaler”

Annons

Vd:n upplevde sig ha blivit förd bakom ljust. Resultatet var bland annat mer ansträngt än vad bolaget hade gett sken av vid rekryteringen.

Nu tappar NA-KD ytterligare en toppchef, nämligen Caroline Hansson, som också är delägare i bolaget. På modeföretaget har hon haft rollen som Product and Merchant Manager, och det blev totalt fem år på NA-KD.

LÄS ÄVEN: NA-KD:s nya VD säger upp sig – kritiserar bolaget

Nu snor Hubso – en konsultaktör inom influencer-marketing och e-handel – över Caroline Hansson. Där får hon rollen som Chief Product Officer.

Vi är supernöjda att vi fått möjlighet att kunna stärka upp ledningsteamet med Caroline, med den kompetens och de erfarenheter hon har inom e-handel men även i sin egenskap av entreprenör och co-founder till ett framgångsrikt e-handelsbolag, kommenterar Hubsos vd Josefine Abrahamsson och fortsätter:

Detta är ytterligare ett viktigt steg för Hubso, där vi nu fortsätter att förstärka företagsledningen med flera nyckelrekryteringar för att möta våra framtida tillväxtplaner.

LÄS ÄVEN: Q3: Hubso ångar på – och siktar mot Europa: ”Större potential”

Annons
Annons