Trygg E-handel återkallar BangerHeads certifikat

Ni kanske minns resan gällande BangerHeads certifikat och deras oönskade e-postutskick som gjorde att de var nära att förlora sin certifiering. Denna historia vill tydligen aldrig ta slut. Trygg E-handel har nämligen i dagarna dragit tillbaka nätbutikens certifikat.

Det är nu det konstiga börjar för Trygg E-handel vill inte meddela på vilka grunder de återkallat certifikatet. BangerHead är dock borttagna ifrån Trygg E-handels sida och deras officiella ståndpunkt är att butiken inte längre är certifierad.

Annons

Vi fick ett tips om att de var bortplockade ifrån Trygg E-handels sida för en vecka sedan men fram tills igår hade nätbutiken fortfarande certifieringens logotyp uppe på sin hemsida. Den är dock borttagen i skrivande stund. Vi kontaktade Per Sköld, på BangerHead, som vi tidigare intervjuat kring detta och han menar på att Trygg E-handel dragit tillbaka deras certifiering utan några nya bevis. Han säger dock att Trygg E-handel nämnt e-postutskicket som anledning till återkallandet.

Det verkar helt enkelt ha uppstått en tvist kring återkallandet och detta kan vara anledningen till att Trygg E-handel inte vill kommentera det hela. Vi hoppas att båda parter inom kort kan komma med officiella uttalanden om vad som skett.

 

Relaterade nyheter:
BangerHead besvarar kritiken
Trygg E-handel och BangerHeads certifikat
Spammar BangerHead folk via stulen e-postlista?

Annons