Amazons medlemmar får nu extra rabatt i matbutiken

Kryddar Prime efter prishöjningen.

Nyligen så höjde Amazon priset för sin medlemstjänst Prime med 20 dollar per år, från 99 till 119 dollar. E-handelsjätten är uppenbarligen rätt säkra på att kunderna kommer att fortsätta betala trots prisökning och nu slänger de in ytterligare ett incitament till sina amerikanska medlemmar.

Amazon köpte, som vi tidigare har berättat om, matkedjan Whole Foods för över 13 miljarder dollar. Sedan dess har man bland annat sänkt priset på avokado och andra populära varor men det alla har väntat på är att Amazon på olika sätt ska integrera Whole Foods med sin e-handelsverksamhet.

Annons

LÄS ÄVEN: Varför Amazon gjorde sitt största förvärv någonsin

Gratisleveranser och rabatter

Nu lanseras vad som kan vara ett större steg på den resan. Alla Prime-medlemmar kommer nu att få 10 procent extra rabatt på alla kampanjprodukter hos Whole Foods. De ska även få andra specialrabatter och det enda de behöver göra är att logga in med sitt Prime-konto i Whole Foods mobila app och shoppa loss.

De nya Prime-rabatterna ska just nu erbjudas i Whole Foods butiker i Florida men kommer att rullas ut till alla butiker i USA till sommaren. Amazon håller samtidigt på att rulla ut ”gratis” två-timmars-leveranser från Whole Foods butiker till Prime-medlemmar. Dessa leveranser ska nu erbjudas i tio städer i USA.

Annons