Lars-Johan Jarnheimer tar ledningen i CDON Group

CDON Group meddelar att den före detta Tele2 bossen, Lars-Johan Jarnheimer, kommer att ta över styrelseklubban i koncernen. Han har sedan i augusti 2010 suttit som styrelseledamot i CDON Group.

Lars-Johan är en rutinerad ordförande och sitter i styrelsen hos Eniro AB, Baby Björn AB, IKEAS moderbolag mfl. Vi har även noterat att han står bakom varningsinfo.se som försöker stoppa bluffakturor. Lars-Johan är dock mest känd som verkställande direktör för Tele2. En position han höll mellan 1999 och 2008.

Annons

Hans-Holger Albrecht, som varit styrelseordförande sedan 2000 i CDON Group, kommer att lämna över styrelseklubban den 8:e maj till Lars-Johan. Cristina Stenbeck, valberedningens ordförande, har följande kommentar till bytet.

– Lars-Johan Jarnheimers bakgrund som en tidigare VD för ett stort börsnoterat bolag i Sverige kommer att tillföra CDON Group ett stärkt ledarskap. Hans erfarenhet som styrelseordförande i ett flertal noterade bolag adderar ytterligare en dimension av kontinuitet och strategisk vägledning för nästa fas i CDON Groups tillväxt och utveckling.

Mer om detta ordförandebyte finner ni här hos CDON Group.

Annons