Leverantör tar in ny VD – hon fick jobbet

Lämnar ComHem för toppjobbet hos Apsis.

För bara några veckor sedan kunde vi berätta att e-handelsleverantören Apsis, som bland annat har en tjänst för nyhetsbrev, hade tagit in en ny marknadschef. Nu står det klart att Pelle Rosell får sällskap av en ny chef, som börjar på företaget nu i november.

LÄS ÄVEN: Han är Apsis nya marknadschef

Annons

Apsis har nämligen utsett Emma Svalin till ny vd. Hon kommer närmast från ComHem, där hon sedan 2004 har arbetat som bland annat Chief Technology Officer och Director of Operations.

- Teknikskiftet från traditionell till datadriven digital marknadsföring går mycket snabbt. Apsis är redan väl positionerade inom Marketing Automation och har en produktutveckling i världsklass. Det borgar för att vi kommer att fortsätta leverera den smartaste plattformen för våra kunder så att de i sin tur kan skapa exceptionella kundupplevelser, säger Emma Svalin i ett pressmeddelande.

Tar över efter grundaren

När hon börjar på sitt nya jobb efterträder hon Anders Frankel, som är Apsis grundare.

- Apsis har under Anders Frankels ledning satsat på utveckling inom AI, genomfört förvärvet av Innometrics och skapat en helt datadriven plattform för bolags marknadsföring och försäljning. Med detta fina arv och med Emmas långa och relevanta erfarenhet står Apsis väl positionerade inför sin framtida tillväxtresa, säger Henning Hansen, styrelseordförande i företaget.

Annons