Barnklädesexpert stänger butiken men ökar e-handeln

Den fysiska butiken ska bort till förmån för e-handeln.

Johanna Engberg är en utav grundarna till podden Trendpodden. Hon driver också en nätbutik vid namn ByEngberg.com med en tillhörande fysisk butik i Stockholm. Johanna Engberg ska under sina fem år i barnklädesbranschen ha klätt världskändisar och är känd i media som barnklädesexperten.

Nu meddelar ByEngberg AB att det är dags att ta nästa steg på e-handelsresan och samtidigt stänga ner den fysiska butiken.

Annons

- Genom att ej vara bunden i en butik, kan jag skapa ett bättre koncept och bli mina kunders högra shoppinghand, säger Johanna Engberg.

"FaceTime-kundtjänst"

Butiken på Nybrogatan 60 i Stockholm stängs ner den 21 juni och från och med den 1 juli ska bolaget enbart bestå av webbutiken ByEngberg.com. Detta ska i sin tur leda till en bättre e-handel och Johanna Engberg har stora planer för utökad service via nätet.

- Genom att enbart driva webshop kan jag ge samtliga högre service, större utbud, en dags leveranstid, 30 dagar öppet köp, möjlighet till FaceTime-kundtjänst så kunderna kan se plaggen live. När samtalet läggs på, kan kunden swisha summan för det den valt. Förbättrade texter, lyxiga förpackningar och så vidare. Men framförallt mer rörligt material såväl online som i sociala medier, kunden vill se hur plagget rör sig på ett riktigt barn.

"Vill förenkla med ByEngberg 2.0"

Det nya konceptet kallar hon ByEngberg 2.0 och det ska “bli kundernas högra hand” när det kommer till barnklädesshopping.

- Detta är ett sätt för mig att kunna ge samtliga kunder världen över högre service varvat med rollen som ensamstående mamma till mina döttrar. Jag känner av mina kunders ständiga stress, jag vill förenkla deras shopping med ByEngberg 2.0.

Även om många fortfarande handlar i fysisk butik så är Johanna övertygad om att en smidigare och tidsbesparande e-handel är framtiden.

- Trots att många handlar live för att känna på plaggen samtidigt som man uppskattar den personliga servicen, så vet jag att detta är framtiden, säger Johanna Engberg.

Annons
Annons