DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Karl Prytz och Animail kommer till Emeet Stockholm

Animails VD Karl Prytz ser Emeet som ett av få evenemang där frågorna som är riktigt relevanta för e-handlare kommer upp.

Den snabbväxande djurbutiken Animails VD Karl Prytz är en flitig Emeet-besökare, något han menar att han har haft stor nytta av både när han tidigare varit på plats i rollen som e-handelsleverantör, men kanske ännu mer i rollen som e-handlare. Därför tvekade han inte att anmäla sig direkt när biljetterna släpptes till Emeet Stockholm som går av stapeln den 20 oktober.

- Ja, jag brukar alltid vara tidig på knappen. Emeet har alltid varit ett viktigt forum eftersom det finns så få ställen där de riktigt e-handlarrelevanta frågorna kommer upp, säger han.

Annons

"Otroligt demokratiskt och öppet"

Karl Prytz beskriver det som att Emeet är “av e-handlarna för e-handlarna”, och att han alltid lär sig något när han besöker konferensen. 

- Det brukar vara otroligt demokratiskt och öppet med många besökare som är inställda på att dela med sig, och jag tycker att det är oslagbart med kombinationen av små och stora e-handlare.

Animails VD har ännu inte bestämt ifall han ska hålla i en session under dagen, men han vill gärna ha en öppen diskussion om vad som har gjorts rätt och fel under åren i e-handelsbranschen.

- Det jag har bestämt är att jag ska vara där och jag kommer att bidra så mycket jag kan, avslutar Karl Prytz.

Annons