Nätbutik gör det enklare att beställa canvastavlor

Webbutiken Canvasframkallning.se lanserar en ny funktion som gör det möjligt att förhandsvisa dina personliga tavlor innan de tillverkas. Med hjälp av en 3D-motor får du möjlighet att se exakt hur fotot eller bilden kommer att beskäras och se ut på en färdig canvastavla.

För några veckor sedan berättade vi om Skylto.se, en tjänst som gör det möjligt att enkelt och snabbt designa sitt eget skyltmaterial. Men man är inte ensamma i den grafiska branschen om att vilja förenkla beställningsprocessen på nätet för sina kunder.

Canvasframkallning.se har lanserat en funktion som gör det möjligt för kunden att se hur deras tavla kommer att se ut från flera olika vinklar innan den framkallas. Efter att ett foto laddats upp går det att se exakt hur det kommer att beskäras och se ut, genom att rotera den i en 3D-förhandsvisning.

Annons

Något man ska vara ensamma om på marknaden enligt Tim Wiklund, grundare av Canvasframkallning.

– Under de åren vi drivit företaget har vi lärt oss vad som är det största hindret för att utföra en beställning hos oss. Många kunder undrar om hela fotot eller bilden kommer att synas på framsidan av tavlan eller om det kommer att hamna på tavlans kant. I och med denna nya funktion kan vi bli av med dessa oklarheter och kunden kan direkt se hur tavlan kommer att se ut, beroende på vilken kant och storlek som valts. Det effektiviserar både köpprocessen men även det manuella jobbet, säger Tim Wiklund.

Vill bli det självklara valet

Samtidigt med den nya förhandsvisningen har hela webbutiken byggts om från grunden. Designen är i stort sett densamma men all underliggande funktionalitet ska vara mer stabil och framförallt framtidssäker. Allt är egenutvecklat och anpassat efter den egna verksamheten för att effektivisera de interna processerna.

– Vi har stora planer framöver och den nya butiken är ett steg i rätt riktning. Nu kan vi verkligen börja utveckla verksamheten åt det håll vi alltid strävat efter. Att bli det självklara valet när du vill framkalla dina bilder till en personlig tavla, säger Mimmi Olsson, ägare.



Källa: Press

Annons