Påtryckningar gav resultat: Partykungen får egen hållplats

Efter ett års kamp har nu Partykungen fått vad de ville ha.

Sedan Partykungen flyttade in i sitt nya lager i Gävle för ungefär ett år sedan, har de kämpat hårt för att underlätta för sina anställda och kunder som vill ta bussen ut till lagret. Nu har den kampen till slut gett resultat.

Partykungen har utövat påtryckningar

I veckan började stadsbussar rulla förbi precis utanför lagret, där en ny hållplats nu är uppställd. Ersbogatan heter den och är numera en av hållplatserna på linje 4. Bussarna går i båda riktningarna och på Partykungen är glädjen stor över beslutet.

Annons

- Vi har ända sedan vi flyttade till vår nya lokal i början av förra året, som ligger i ett helt nytt industriområde här i Gävle, försökt få en busshållsplats till våra anställda och kunder. Efter flera påtryckningar både till kommunens tjänstemän och till politiker har det nu äntligen skett! skriver Joel Svensson på Partykungen till Ehandel.se.

"Säkrare och enklare"

Vardagen kommer nu att underlättas för många av företagets anställda som är beroende av kollektivtrafiken, tror Joel Svensson.

- Den nya busshållsplatsen kom på plats i veckan och såväl anställda som kunder kommer nu kunna ta sig till Partykungen säkrare och enklare. Då vi stundvis har många studenter som arbetar hos oss är det av stor vikt att de kan ta sig till och från jobbet med kollektivtrafik, skriver han.

Ehandel.se har sökt Nettbuss för en kommentar.

Annons