Premiär för nytt TV-program för E-handlare

I dag var det premiär för E-magasinet, ett nytt program för e-handlare som ska inspirera och informera andra i branschen. Något det verkat göra då det varit många positiva reaktioner i vårt forum.

Initiativtagarna till programmet är Per Nilsson och Richard Torsslow som själva driver e-handel i form av Knivhuset.com och Butik21.com. Med E-magasinet vill de hjälpa andra som funderar i de banorna och under programmets gång kommer man att presentera nyheter och intervjuer som rör distanshandel.

– Grunden för att vara en bra e-handlare är att du får kunden att hitta till dig, att du kan ge kunden ett bra erbjudande, att du kan förmå kunden att köpa av dig och att du kan leverera på ett bra sätt. Det är fyra områden som vi kommer att ta upp på olika sätt i våra program, säger Richard Torsslow.


Annons

Norden som marknad

I första programmet diskuterades betallösningar och logistik för den nordiska e-handelsmarknaden. Gäster i studion var Henrik Hansen från DIBS, och Magnus Markgård från Schenker PrivPak. Och enligt medlemmarna i vårt forum verkar det vara ett uppskattat initiativ.

– Intresset för e-handel ökar och i takt med att marknaden växer så ökar också antalet e-butiker. Vi vill inspirera och informera, säger Per Nilsson.

Har ni inte redan sett det första avsnittet av E-magasinet kan ni göra det här.

 

Källa: Press

Annons