Rum21 flyttar automatiskt om sajtens inredning

I oktober meddelade CDON Groups inredningsbutik Rum21 att de skulle möblera om på sin sida. Den nya sajten skulle öka inspirationen, förbättra navigeringen och överlag höja shoppingupplevelsen.

Den nya sidan skulle komma i två steg där det andra skulle göra så att den nya sidan blev responsiv och automatiskt anpassade sig till olika enheter.

Annons

Nu har den responsiva sajten lanserats och därmed skall även mobila användare få ta del av de nya funktionerna. Den gamla mobilanpassade sidan läggs nu åt sidan där alla användare istället möts av samma nätbutik.

- Målsättningen med den nya, responsiva, sajten, är att öka användarvänligheten genom att förenkla och förtydliga. Vi ser en ökad efterfrågan via mobila enheter och eftersom vår sajt är en viktig del av vårt varumärke vill vi ha en gemensam linje oavsett vilken enhet kunderna använder när de besöker oss, kommenterar Fredrik Palm, VD på Rum21.

Den responsiva nätbutiken består dock i princip av två butiker då den växlar mellan två större layouter vid olika bredd. CDON Groups senaste responsiva sajt kan ni kolla in här. En annan nätbutik inom koncernen som satsat responsivt är Lekmer.

 

Källa: Press

Annons