SL:s nätbetalningar ska gå som på räls tack vare DIBS

Storstockholms Lokaltrafik, SL har valt DIBS betalningslösning för sina betalningar på nätet. Lösningen gäller vid försäljning av periodbiljetter och påfyllning av reskassan via Internet.

DIBS, en av Nordens ledande leverantör av betalningslösningar på nätet, meddelar idag att Storstockholms Lokaltrafik, SL, valt deras betalningslösning för försäljning av periodbiljetter och påfyllning av reskassan på nätet.

– DIBS betalningslösning gör det enkelt för våra resenärer att betala på vår webbplats. Vi ställer mycket höga krav på våra leverantörer när det gäller upptid och säkerhet och DIBS uppfyllde alla våra krav, säger Marika Lundvall, Affärsförvaltare Elektroniska Kanaler hos Storstockholms Lokaltrafik.

Annons
Annons

Flera rockader

Det har varit en hel del fart på resebranschen den senaste tiden. Först valde SAS att utöka sina betalalternativ med faktura från Klarna och på kort tid har Ticket, Turkietresor och FlygCity valt att använda sig av Resurs Banks betallösningar. Nu är det alltså SL som satsar på DIBS, något man såklart är väldigt nöjda med.

– Vi är mycket glada över att SL efter en mycket noggrann prövning valde DIBS betalningslösning för sina betalningar på nätet. Att vårt arbete med säkerhet och upptid uppmärksammas speciellt gör oss väldigt stolta. Det är en mycket fin och efterfrågad service SL ger till sina resenärer, att enkelt via nätet kunna fylla på sin reskassa eller köpa periodbiljett till sitt Accesskort, säger Daniel Larsson, Chief Commercial Officer på DIBS Payment Services.

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!