Scoutledare blir fraktbolagets nya IT-geni

Storsatsar på tekniken.

Fraktbolagens jobb är inte längre bara att slussa paket mellan olika destinationer, även om det förstås är en mycket viktig del av deras verksamhet. I e-handlarnas IT-intensiva värld handlar det också om att vara på tårna när det kommer till ny teknik. Fraktuppstickaren Best Transport är förstås medvetna om detta och rekryterar nu en ny CIO som ska se till att allt är top notch när det kommer till företagets IT-lösningar.

"Transparenta för våra kunder"

Best Transport ska nu “storsatsa” på att utveckla den “digitala kundresan” och den som ska leda satsningen blir Nils Gothin.

Annons

– Hos Best Transport finns en lyhördhet gentemot kunderna och därmed en stark vilja att hela tiden bli bättre. Det lockade mig, eftersom jag drivs av att utveckla hela affärsverksamheten genom IT-lösningar. Genom ökad digitalisering kommer vi att bli ännu mer tillgängliga och transparenta för våra kunder. Samtidigt kommer vi att öka vår interna effektivitet. Det är en väldigt spännande resa att vara med på, säger Nils Gothin.

"Otroligt glada och stolta"

Nils Gothin kommer närmast från tjänsten som IT-chef på Sveriges BostadsrättsCentrum (SBC) och på fritiden är han scoutledare i Hässelby Scoutkår.

– Jag jobbade med Nils på SBC och vet vilken kompetens han besitter inom just digitala strategier. Nu när Best Transport satsar vidare inom IT-området är vi otroligt glada och stolta över att han valt att jobba med oss, säger Niklas Knight, vd på Best Transport.

Annons