Spelbolag öppnar nätbutik för miljardärer

Julklappshandeln på nätet för landets miljardärer är tryggad. I nätbutiken TheBillionaireShop.com kan man shoppa allt från supersportbilar och lyxyachter till takvåningar i Miami och London. Eller varför inte en klocka för 12 miljoner kronor.

Men du behöver inte vara orolig, skulle du inte råka vara miljardär är du välkommen ändå. Har du helt enkelt fått lite extra cash i årets julkuvert kan du spendera dem på en Buggati Veyron SS för drygt 2 miljoner euro, eller varför inte köpa ett slott i Frankrike för 22 miljoner euro.

Skulle du även fått en helt okej julbonus kanske du till och med kan vara sugen på ett privatjet. Ett Bombardier Gobal 8000 kan du få loss för en rund summa på 50,5 miljoner euro, men tänk då på att skatt tillkommer. Bakom TheBillionaireShop.com står spelbolaget Multilotto.com.

Annons

– Spelbolag har alltid funnits där för kunden fram till det att vinsten betalas ut.
 Vi vill gå ett steg längre och hjälpa alla som vinner att hitta roliga och annorlunda sätt att göra av med pengarna på, säger Tim Holmberg, Head of TheBillionaireShop.

Leverans över hela världen

Det sammanlagda värdet av alla produkter i webshoppen uppgår till drygt 11 miljarder kronor. Samtliga produkter i nätbutiken kommer att kunna köpas och levereras till hela världen, det gäller dock troligtvis inte husen som är till salu på sajten.

Skulle det vara så att du varken är miljardär eller fått tillräckligt med pengar i julklapp så ger Multilotto.com alla köpsugna ytterligare ett alternativ. Bredvid köpknappen finns nämligen även texten ”Buy the easy way” som leder vidare till spelbolagets hemsida.

Hela idén till butiken skall ha kommit från att man vill erbjuda sina lottovinnare en bit av det goda livet. Men det är inte omöjligt att man även vill locka en och annan att köpa en lott eller två.

Källa: Press

Annons