Lagerhaus öppnar sin egen E-handel

I juni skrev vi om hur Lagerhaus skulle ta steget ifrån bloggshoppar till en egen webbshop. Nu har de öppnat sin e-handel och den lite annorlunda e-handelsleverantören Star Republic står bakom projektet, ni kanske har sett deras galna annonser i Internetworld. Lars Bonander, VD på Lagerhaus, har följande att säga om satsningen:

- Vi vill bli en ledande aktör på den nordiska marknaden som erbjuder personliga och praktiska prylar som enkelt förnyar hemmet – en modern e-handelslösning är en naturlig del i denna utveckling.

Annons
Annons

Bloggshopparna och facebookförsäljningen, som drivs av e-handelslösningen Shopy, skall fortsätta och de tillsammans med den nya webbutiken och deras fysiska butiker ses alla som viktiga distributionskanaler. Bloggshopparna och facebook sägs nu vara en förlängning av den vanliga e-handeln.

Lagerhaus presenterar sin nya nätbutik i en video som vi gissar att Star Republic gjort, eftersom den är lite galen. I videon får vi bland annat reda på att det som beställs via nätet plockas i en befintlig butik. Detta ses förmodligen som galet av många renodlade e-handlare. Vi vet dock att fler butikskedjor med e-handel gör på detta sätt. Ni kan se presentationsvideon här nedanför:

Precis som igår med KappAhls nya nätbutik har vi inte hunnit testa Lagerhaus shop men även denna har en fin och ren design. Ni finner Lagerhaus nya webbshop här.

Källa: press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!