Granit smygöppnar sin nya nätbutik för fansen

Butikskedjan Granit startades ur ren frustration kring förvaringssituationen i Sverige. Granits kunder har även de varit frustrerade, då de inte kunnat handla butikens produkter på nätet. Som tur är smyglanseras idag Granits nätbutik.

Butikskedjan Granit som brinner för olika förvaringslösningar, ofta i smarta material som håller länge, kommer nu att bli med webbshop. Granit erkänner att de fram till nu varit ett storstadsfenomen men den 7 oktober öppnas deras nätbutik som skall göra utbudet tillgängligt för alla.

– Många kunder har hört av sig om att de vill kunna handla online och det känns därför mycket roligt att äntligen kunna erbjuda den möjligheten. Dessutom blir det enklare för oss att presentera hela vårt produktsortiment på hemsidan på ett mer lättnavigerat sätt än idag, säger Katarina Grapengiesser, VD på Granit.

Annons

Till er som inte kan vänta erbjuder Granit en smygtitt, och rabatt, för deras största fans. Nätbutiken är nämligen öppen på shop.granit.com och koden är "Äntligen".

I butikerna satsar Granit mycket på upplevelsen och bra kundservice. Om de lyckats överföra en del av denna atmosfär in i nätbutiken får ni själva bedöma.

"Ett besök i en Granitbutik är en upplevelse för alla sinnen. Färska blommor, levande ljus, doft av rökelse, musiken, den ekologiska espressobaren och provsmakningen. Allt finns där för att ge dig en skön känsla av lugn och harmoni."

Med tanke på att det är en smyglansering så varnar Granit på Facebook att vi får ha överseende med viss "byggröra" på sidan.

 

Källa: Press

Annons