DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Just nu: Dags att fixa biljett till Emeet Stockholm!

Fick du inte nog i Göteborg? Nu får du en ny chans.

För bara en vecka sedan samlades Sveriges e-handlare för att göra Emeet i Göteborg till en riktig succé. Ungefär 200 besökare passade på att utbyta erfarenheter och att knyta nya kontakter - innan den fartfyllda e-handelsdagen avslutade med en välbesökt e-handelsmiddag.

Intresset större än någonsin tidigare

Missade du allt det roliga som hände i Göteborg? Eller var det helt enkelt så roligt och intressant att du bara vill ha mer? Misströsta inte - här kommer nämligen en ny chans.

Annons

Den 19:e oktober kommer Emeet till Stockholm, men biljettluckan är öppen redan nu. Vi uppmanar alla att ordna med biljett direkt - och det gör du enklast via denna länk.

I Stockholm håller vi i vanlig ordning till på PostNords huvudkontor Arken, som ligger i Solna. Precis som namnet antyder är det ett ganska rymligt kontor, så antalet deltagare är inte lika begränsat som i Göteborg.

- Även om vi redan har haft Emeet i Helsingborg och Göteborg märker vi att intresset är stort för att vara med även i Stockholm. 120 personer har redan signat upp sig för att få information om eventet, vilket är fler än någonsin tidigare, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Alla bidrar med innehållet

Emeet är - som alltid - gratis för e-handlare, och i biljetten ingår inte bara en lärorik konferens, utan även en festlig middag på kvällen.

Precis som senast kommer vi att förboka några sessioner för att se till att inga aktuella ämnen glöms bort, men på Emeet är det deltagarna som bestämmer innehållet - och därför kan vi garantera att dagen definitivt kommer att gå i just ditt tecken. Alla är välkomna att sätta upp egna lappar med sessioner när vi väl möts i Stockholm.

- Fundera gärna lite extra på vad just du är intresserad av att lära dig mer om eller att dela med dig inom. Emeet är som allra bäst när vi tillsammans sätter agendan för dagen, hälsar Sanna Thurdin.

Vi ses i Stockholm!

Annons
Annons