Dustin gräver guld i Norge med nytt mångmiljonavtal

Dustin Norge har vunnit upphandlingen av ett nordiskt ramavtal värt 75 miljoner norska kronor årligen.

Den numera börsnoterade nätjätten Dustin fortsätter sin satsning på företagsmarknaden. Tidigare i år lyckades man ro hem ett ramavtal i Danmark värt 13 till 18 miljoner danska kronor årligen, nu är det dags igen och den här gången är siffrorna något större.

Dustin Norge har nämligen vunnit en upphandling av ramavtal för inköpsorganisationen Tradebrokers drygt 50 medlemsföretag. I Tradebroker ingår både stora, små- och medelstora företag , som till exempel Storebrand, Statoil Fuel & Retail och Posten Norge.

Annons

Nordisk avtal

Dustin, som nyligen redovisade sin första publika kvartalsrapport, har haft ramavtal med Tradebroker sedan 2011 och det nya avtalet, som löper över tre år, omfattar hela Dustins produkterbjudande på webben.

Den nya upphandlingen är nordisk och beräknas vara värt cirka 75 miljoner norska kronor per år.

– Att vi får förnyat och utökat förtroende från Tradebroker är ett bevis på vår starka affärsmodell där vi kan betjäna från små- och medelstora till stora företag. Vi vann avtalet på våra konkurrenskraftiga priser, som möjliggörs av våra effektiva inköp och logistik, samt det faktum att vi har ett nordiskt erbjudande, säger Georgi Ganev, vd för Dustin.

Annons