E-handelsdagarna i Sundsvall – Gratisbiljetter!

Som de flesta förmodligen vet driver vi nu knytkonferensen Emeet. Detta betyder inte att vi kommer sluta besöka andra trevliga e-handelsträffar. En av dessa är E-handelsdagarna i Sundsvall. Den förmodligen bästa e-handelskonferensen norrut i vårt avlånga land. Därför tänkte vi nu bjuda på biljetter dit.

Vi har rapporterat ifrån detta evenemang tidigare och ni finner ett sammandrag här, om ni vill läsa vad som diskuterats under tidigare evenemang. Föreläsningarna från i fjol finns också i videoform, en lista över dessa ser ni här.

Innan vi delar ut några biljetter måste vi först prata lite med Katrin "Kodmyran" Lundgren som håller i E-handelsdagarna i Sundsvall. En e-handelsfest som går av stapeln den 5-6 september.

Annons


Hej Katrin, varför ska man gå på E-handelsdagarna i Sundsvall?

Katrin Lundgren

För att det är e-handlarnas egen firmafest! En chans att umgås och att lära sig mer om e-handel. Man får chansen att träffa verkliga experter på sina områden och ta del av deras erfarenhet

Vad fick dig att styra upp detta evenemang?

Jag saknade ett event för små och medelstora e-handlare där man fick både bra föreläsningar och faktiskt tid att diskutera och reflektera över vad som sagts på scenen, och där man fick möjlighet att ställa frågor till föreläsarna. Jag saknade även ett event där man faktiskt fick tid att umgås med andra e-handlare och inte bara blev matad med information, och när man saknar något får man ju skapa det 🙂

Annons

Är det någon skillnad på träffarna norrut mot de i Stockholm?

Jag tycker nog att de är mysigare och en lite intimare stämning, vi får en helt annan sammanhållning mellan deltagarna i och med att vi alla bor tillsammans och man lär verkligen känna varandra och varandras verksamheter.

Vad minns du bäst ifrån förra årets evenemang?

Oj, svårt att säga, egentligen är det nog stämningen jag minns bäst. För att citera mig själv från förra året:

“Men mitt starkaste intryck just nu av e-handelsdagarna är för en gång skull inte alla goda tips och idéer man fått, utan det jag bär med mig i kväll när jag skriver det här, drygt sex timmar efter e-handelsdagarna avslutats, är själva känslan man får när 55 människor i ett rum med liv och lust diskuterar e-handel med varandra.

Känslan man får när alla passionerat diskuterar om det är bättre att göra inleverans med streckkodsläsare eller via inköpsordrar i webshoppen? Om postsäckar eller postburar är bäst? Vad som egentligen ökar konvertering mest video eller 3d bilder? Hur i hela friden man kan mäta sin investering i SEO för att se om den går att räkna hem eller inte? Kort sagt när alla liten som stor oavsett bransch, försöker att hjälpa varandra att lyckas blir bättre e-handlare och att utveckla inte bara den egna verksamhet utan även sina kollegors e-handelsverksamhet.

Det är en känsla av sammanhållning, en känsla av att vi alla är kollegor och av att vi alla ska hjälpa varandra att lyckas. Den känslan kommer jag att bära med mig länge, länge, för det är en stor och skön känsla.”

Är det några ändringar i upplägget denna gång?

Japp, några små vi kommer att erbjuda en chans att träffa föreläsarna lite mer utanför scenen och få tips om ens egen verksamhet. Bland annat ställer Magnus Bråth upp och kikar på deltagarnas sajter seomässigt, en sak man inte får missa!

Vad ser du mest fram emot dessa e-handelsdagar?

Jag ser nog mest fram emot att träffa alla trevliga e-handlare och föreläsare som jag lärt känna genom åren. En otrolig plattityd men deltagarna gör eventet till vad det är.


Vi tackar Katrin för svaren och ser fram emot ett spännande event.

Vi har som sagt några biljetter att dela ut, fyra stycken för att vara exakt. Det är samma upplägg som vanligt där de första e-handlarna som kommenterar med namn, nätbutik och e-post får en biljett. Man får inte reservera biljetter åt någon annan. Biljetterna inkluderar själva konferensen med tillhörande middag, logi ingår ej. Vi är allsmäktiga domare och bestämmer vem som får vad vid oklarheter.

Sista anmälningsdag 22 augusti

Själva evenemanget kommer vi såklart att täcka och ni kan se fram emot ett trevlig sammandrag med bilder efter den sjätte september. Skulle ni missa gratisbiljetterna kan ni köpa biljetter här på E-handelsdagarnas hemsida. Sista dag för anmälan är den 22 augusti så det är dags att boka nu om ni inte vill missa e-handelsfesten.

Denna e-handelsträff diskuteras även här i vårt forum, där man kan snacka med andra som kommer delta.

Annons