Freddy Sobin blir Kicks nya VD

Tar över efter Pontuz Bjelfman.

Det tog inte lång tid innan Freddy Sobins nya gig avslöjades. I går meddelade Freddy att det var dags att lämna Consortio Fashion Group (CFG) efter 10 år på e-handelskoncernen och över sex år som VD.

LÄS ÄVEN: Freddy Sobin: "Det var dags att gå vidare"

Annons

Häromdagen berättade Kicks att deras VD, Pontuz Bjelfman, skulle lämna skönhetsbolaget efter tolv år på tronen och den som tar över VD-rollen blir alltså Freddy Sobin.

- Jag ser med stor glädje fram emot att få leda Kicks genom det strukturella paradigmskifte som marknaden nu genomgår. Det är ett bolag med många styrkor, vilka jag är övertygad om att det finns betydande potential i att vidareutveckla och stärka. Det kommer bli en spännande resa tillsammans med alla medarbetare inom Kicks, och jag är ivrig att närmare få lära känna såväl organisationen som bolaget, säger Freddy Sobin.

"Kicks behöver utveckla sin verksamhet"

Freddy tillträder dock först i september och han avslutar med att poängtera att fokus nu är att leda CFG fram till efter sommaren. Mia Brunell Livfors, Kicks styrelseordförande, prisade tidigare Pontuz Bjelfmans insatser hos Kicks och är nu glad över att ha rekryterat en välmeriterad VD med goda kunskaper inom e-handel.

LÄS ÄVEN: Tolv år som VD - nu lämnar han skönhetsbutiken

- Många investeringar och satsningar har gjorts, men Kicks behöver ytterligare utveckla sin verksamhet, med stärkt omnikanalserbjudande i fokus. Freddy kommer med sin erfarenhet inom handel och framförallt e-handel kunna leda Kicks framåt. Vi är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Freddy, säger Mia Brunell Livfors.

Annons