Han blir ny koncerndirektör för e-handel hos Bring

Ska leda företagets e-handelsdivision.

Per Öhagen kommer närmast från jobbet som Global Director på logistikföretaget Hillebrand Group, ett jobb han har haft sedan 2012. Han beskrivs av Bring som en person med lång erfarenhet av logistik, och nu får han toppjobbet som företagets koncerndirektör för divisionen E-handel och logistik.

- Jag ser verkligen fram emot att börja på Bring och fortsätta utvecklingen av tjänsterna inom E-handel och logistik. Det skall bli spännande att tillsammans med organisationen arbeta för att stärka marknadspositionen och erbjuda moderna logistiklösningar. Det känns väldigt inspirerande att få leda divisionen och koncernen in i framtiden, säger Per Öhagen i ett pressmeddelande.

Annons

Per Öhagen, som med sig i bagaget har både en mastersexamen i Industrial Engineering och Business Logistics och utbildning inom e-handel, har sin nya tjänst hos Bring i Norge, där företaget är en del av Posten Norge. Han kommer att ha sin arbetsplats i posthuset i Oslo, men ska enligt uppgift “arbeta aktivt mot hela organisationen i Norden”.

Ska göra Bring till en "spjutspets"

Tone Wille, som är koncernchef för Posten Norge, säger sig vara nöjd både med Pers ledaregenskaper och med att “hela teamet nu är på plats”.

- Per har en solid erfarenhet och kompetens inom både logistik och e-handel, och har ett stort fokus på de möjligheter som IT ger för vidare industrialisering och effektivisering. Hans erfarenhet av användning av ny teknik för att förbättra både drift och kundlösningar inom logistik kommer vara väldigt viktiga för att vi ska vara en spjutspets i vår bransch, säger hon i en kommentar.

Per Öhagen tillträder sin nya tjänst den 2 januari 2018.

Annons