Hitta ditt favoritvin med ny prenumerationstjänst

Prenumerationstjänster som låter kunder testa nya produkter har blivit stort inom e-handelsvärlden. På senare tid har modellen även letat sig in i vinbranschen. Wineist är en sådan tjänst som varje månad gör det möjligt att hålla en liten vinprovning hemma.

I höstas skrev vi om den svenska nätbutiken, Handla på vingården. En butik som även erbjuder en vinprovningsbox som gör att deras kunder kan testa tre nya viner varje månad. Skulle kunden sedan beställa någon av de vinerna återbetalas provboxen.

Nu har det poppat upp en liknande variant i Slovenien, Wineist.me. En prenumerationstjänst gör det möjligt att testa nya viner med jämna mellanrum utan att kunden behöver köpa en hel flaska.

Annons
Annons

Varje månad väljer sajtens experter inom mat och vin ut sex olika viner med ett visst tema. Prenumeranter kan välja mellan en individuell box med 6 flaskor som vardera innehåller 5 cl, eller en gruppbox med 6 flaskor med en storlek på 18,8 cl.

Nya teman varje månad

Med vinerna följer en broschyr som beskriver vinerna, deras ursprung och smak så att användarna kan bredda sina kunskaper. Det ges även förslag på mat som passar ihop med de enskilda vinerna.

Tidigare teman har inkluderat, Think Pink, som erbjöd sex olika roséviner från hela världen, medan det nuvarande temat, From Orient to Occident, blandar viner från både Europa och Afrika.

Tjänsten verkar vara öppen för vinentusiaster ifrån hela världen och ett abonnemang kostar från 16,99 euro per månad, Solo Tasting Pack. Eller 44,99 euro per månad för ett Group Tasting Pack.

 

Källa: Springwise

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!