Får topptjänst hos PostNord – ska utveckla e-handeln

Blir ny innovationschef.

I takt med att svenskarna skickar allt färre brev så har PostNord satsat allt mer på att utveckla tjänster anpassade för e-handeln. För att ligga i framkant när det gäller digitala e-handelslösningar har PostNord nu rekryterat en ny innovationschef.

Hon heter Isabelle Baumann och får på sin nya arbetsplats den långa titeln "chef för Business Innovation and Technology inom Affärsområde eCom & Logistik på PostNord".

Annons

"Enorma möjligheter för PostNord"

Mer konkret kommer hon dels att arbeta med att vidareutveckla PostNords etablerade digitala tjänster, och dels att "genom teknik och innovation" skapa nya produkter och tjänster.

- Samhällsförändrande drivkrafter som e-handel och teknikutveckling innebär enorma möjligheter för PostNord. Jag kan inte tänka mig ett mer spännande jobb än att få vara i Nordens största logistikföretag i den här rollen just nu, säger Isabelle Baumann i ett pressmeddelande.

Tar plats i ledningsgruppen

Isabelle Baumann är ingen nykomling hos PostNord. Tidigare har hon bland annat arbetat som chef för PostNord Insight, på företagets avdelning Strategy & Commercial Excellence.

Isabelle Baumann tillträdde sin nya tjänst under gårdagen, det vill säga den 1 oktober 2018. I samband med att hon börjar på sitt nya jobb kommer hon även att ta en plats i ledningsgruppen för affärsområdet eCommerce & Logistics.

Annons