Housegard går online: ”En plats dedikerad till brandsäkerhet”

"Bredare räckvidd och bättre tillgänglighet".

Housegard har sedan 1991 utvecklat produkter inom brandsäkerhet och företaget säljer exempelvis sina brandsläckare via flera svenska återförsäljare och e-handlare. Nu har man dock bestämt sig för att komplettera med egen försäljning direkt till slutkund.

Företaget är tydliga med att den tidigare modellen med återförsäljare inte kommer att ersättas. Men företaget har nu öppnat en egen e-handel på Housegard.se.

Annons

- Vi har en vision om ett Sverige fritt från brandolyckor. Genom Housegard.se skapar vi en plats dedikerad till brandsäkerhet, samtidigt som vi kompletterar försäljningen genom våra återförsäljare. På så sätt blir brandsäkerhet mer tillgängligt, säger Sofia Erlandsson, Brand Manager på Housegard, i ett pressmeddelande.

"Större kontroll över kommunikationen"

Den nya nätbutiken, som ska vara utvecklad tillsammans med den digitala byrån EVRY, erbjuder initialt runt 40 produkter. Det ska även finnas en guide som hjälper besökarna att klicka sig fram till rätt brandskydd. Leverans sker till ombud eller direkt hem till kund.

- För Housegard innebär den nya webbplatsen större kontroll över sin kommunikation, bredare räckvidd och bättre tillgänglighet. Housegard.se blir ett skyltfönster för varumärket och en kunskapsbank för den som ska brandsäkra sitt hem, skriver företaget.

Annons