Leverantör av emballage aviserar ny E-handel

Avisera, leverantör av profilerade förpackningslösningar och butiksemballage, expanderar på marknaden och öppnar webbshop. Över 1 000 produkter inom bärkassar, tejp, e-handel, present- och butiksemballage finns tillgängliga från start.

Packoplock som används av många svenska e-handlare och som i höstas köpte upp Napakka OY, en finsk grossist av butiks-emballage och påsar med tryck, får konkurrens på nätet.

Avisera, som har levererat förpackningslösningar till företag och organisationer under 20 år, tar nu det digitala steget och öppnar en helt ny webbshop. I butiken ska det finnas mer än 1 000 produkter inom bärkassar, tejp, e-handel, present- och butiksemballage tillgängliga från start men sortimentet är under utveckling och kommer att fyllas på varje vecka.

Annons

– Efterfrågan har varit stor på denna typ av produkter, det ska vara enkelt att leva med Avisera och webbshopen är ett självklart steg i utvecklingen. Trycket har varit större än väntat, och många nya kunder har redan hittat till vår webbshop, säger Mariella Zalbo Lundgren, Produkt- och Marknadschef.

Kompletterar varandra

Tanken med webbshopen är att erbjuda ett komplement till de profilerade produkterna som företaget sedan tidigare erbjuder. Helt enkelt en shop för snabba beställningar av allt från wellådor och e-handelspåsar till presentband, etiketter och silkespapper.

– Vi har en säljkår och ett designteam som är specialiserade på profilerat emballage och trycksaker. Vi har även tre showrooms där vi kan hjälpa kunderna med förpackningsutveckling och design. Webbshopen kompletterar detta då många av våra befintliga kunder även har behov av neutrala varor, säger Mariella Zalbo Lundgren.

Källa: Press

Annons